New look, again.

Assalamualaikum.

Aku jenis yang ketagih suka sangat tukar rupa blog lepas tengok blog orang lain yang lelawa. Alah, macam perempuan yang lawa, lepastu ko rasa diri ko tak lawa bila tengok dia ko rasa insecure, hahhh macam tu lah. (Contoh menyakitkan hati betul)

Lepastu mulalah nak gedek-gedek (gedek-gedek?) coding yang simpan untuk template yang dulu, then edit sesikit. You will know how and what I feel until you're in a 'boring' situation. Dah tak tahu nak buat, blog jugak kau gedek-gedek.

I've changed this look just because I'm getting bored dengan warna putih without any background on it.



So, this is the new look after I changed them. Lebih kurang sama aje rupanya, tak banyak yang berubah. Tu ajelahhh warna blog aku, hitam, putih dengan kelabu hah bosan. But at least, nampaklah jugak warna background. Kah.



I didn't use any blogskins or template yang free tu, I rather use blog sendiri which is I edited it by myself. Edit sendiri boleh tahu code sendiri, boleh tahu apa yang nak buat, you can know what you want and what you like to. I'm very satisfied now, eventhough I didn't changed it into a better look, kah. The look is not so important, yang penting isi blog, isi di dalam post. Rupa blog, it's just to attract your readers, but the post is about to attract their eyes and mind to read your blog.

Wah, cakap macam aku ni ada post yang menarik perhatian readers aje kan kahkah. I know I'm not good in writing, I really don't know how to attract readers just like how blogger-blogger yang pemes attracted their readers. They used a better words and something yang helpful to their readers unlike me. Wah ayat kemain rendah diri hengkooo. Kahkah.

Comments

  1. Same. Suka edit blog. Mudah bosan dengan wajah blog yang bru je tukar. Ehhhh

    ReplyDelete
  2. cantik wajah blog yang baru ini :-)

    ReplyDelete
  3. cantik, akk tak pandai nak edit2, sebab kang edit2 terus jadi lain. lepas tu xpandai dah nak back to normal..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha takpe kak yang penting isi blog akak memang torbaik, thumbs up :)

      Delete

Post a Comment

Popular Posts