New cerpen is updated!

Assalamualaikum.

Since aku pun dah tak tahu nak buat apa selain daripada buat art yang buruk, merosakkan planner dan memburukkan lagi planner aku, membuang tenaga elektrik dengan menonton movie sambil bermain phone dan ditemani oleh lagi exo, lebih baik aku buat cerpen atau novel yang memang lama aku tinggalkan sejak ada pt3.

Huh kau, ayat tak mahu kalah. Ayat nak bm aje, padahal bm fail. Kerek betul.

Please visit my second blog,


To read new short story, please click >here<

And please, do read my friend's novel too >here<

Tq!

Btw, sekarang ni aku cuma tinggal lagi dua nak sekolah. Lepastu cuuutiii. What a freedom guys. So then I can keep update my blog as usual in shaa allah if I have a time to post something new on this blog. Bye huhu.

Comments

  1. dah follow second blog - singgah baca novel jap..hihi..btw kipidap dayah :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts