Berwajah baru.

Assalamualaikum w.b.t.

; pic from google ;

Hi. You're in pink zone? Yes you are. Blog dah bertukar. Dah jadi ceria sikitlah daripada sebelum ni muram aje. Lol. Memandangkan 2014 akan melabuhkan tirai (padahal lambat lagi) aku pun bersiap sedialah buat blog berwajah baru sempat 2015. Ceh, ayat. Aku tak kisah pun kalau ada yang visit blog ni ataupun tidak. Sebab bagi aku, aku menulis oleh kerana nak suka-suka, sebagai menghilangkan rasa bosan. Sekadar untuk ada diari online selain daripada diari buku (sebab aku ni pemalas nak menulis) tapi bila dah ada online punya, malas tu masih lagi ada. Malas nak update, malas nak sign in, malas nak itu malas nak ini. Tapi cerita tu banyak nak dikongsikan. Jangan jadi macam aku. Nak itu ini, tapi malasnya berganda-ganda. Haih Ya Allah, perempuan pun malas. Hesy...

Masih ingat lagi entry aku yang waktu 2012 punya. Rasa nak hantuk kepala dekat dinding aje kau tahu tak? Aku rasa macam...

"Ya Allah, apa aku merepek?"

"Ya Allah, apasal ngek ngok sangat ayat aku?"

Hahaha! Jadi, entry aku yang lepas-lepas tu mohon janganlah baca. Lol. Entry aku adalah dalam seribu lebih termasuk dengan yang tak publish. Memang banyaklah kan. Waduh, seribu lebih aku merepek apa? Malu aje. Rasa nak delete semua, tapi dah banyak sangat, aku pun penat. Lol. Eh, menaip entry sampai seribu lebih tak penat pulak? Hahaha.

Jadi, sepanjang aku berblog ni kan, kepada semua following dan followers aku, maaflah kalau terkasar bahasa ke, komen bukan-bukan ke, komen benda yang pelik dan seangkatan dengannya. Aku manusia biasa. Kadang-kadang buat something, tak berfikir dulu. Maaflah kalau entry aku terlampau bosan dan membosankan selama ni sebab aku memang serious tak pandai buat entry. Tak pandai nak membuka mata korang luas-luas supaya terpesona, terpukau dengan entry aku. Cewah.

Sekian, wassalam.

Comments

  1. berwajah baru ? lawaaaa :3 Sedap mata memandang. Sy pun sama. Dulu selalu nak kejar comment, .. bila takde orang komen mulah laa fikir bukan2x ==' haha Niat sbnr bt blog pun saje je nak jadikan sbgai jurnal dlm hidop. Tua nanti boleh laa baca ayat-ayat budak skema.. hihi XD

    http://anies-msletoes.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih hihi. Dulu saya pun sama, asyik nak kejar komen orang aje haha. Tapi sekarang ni menulis sebab nak hilangkan bosan ajelah hahaha

      Delete

Post a Comment

Popular Posts