I really don't have any ideas to tell you guys.

Assalamualaikum.

As you guys know, aku memang dah lama betul tak update blog and a new story or something. And I really busy because of pt3 this year. But today I'm back to telling you guys what I'm doing before this.

So, I was in Makkah and Madinah about 12 days. And for sure I'm doing umrah with my family except my brothers. Tak apa, maybe bukan rezeki dorang lagi for now.

Pada mulanya aku sangat terkejut bila mak dengan ayah aku kata yang dorang pergi umrah dengan abang-2 aku without me and for sure aku tinggal seorang. Rasa sedih sebak semua ada yelah sampai hatikan tinggalkan aku. Huhu. Last2 mak pilih aku untuk pergi dengan dia sebab dekat sana nanti takut mak aku tak ada teman. Amboihh mak.

Kalau nak cerita panjang memang take boleh sebab bila dekat sana, we have to keep our mouth, kena buat apa semua kena fikir dulu. Besssttttttt sangaaaaaaat dekat sana. Rasa macam nak pergi lagi and I really want to stay there forever. Nah gambar.










Too many pictures in my phone sampai tak tahu nak pilih yang mana satu. Too all bloggers, people out there... I hope that korang pun dapat peluang nak pergi sana jugak. Insyaallah amin.

May Allah bless you guys.

Comments

Popular Posts