Izzat Azhar buat Review Blog

Assalamualaikum.

Klik banner untuk join.

Penyertaan kalau kurang daripada 15 orang automatik akan terbatal, dan bila aku ternampak ayat bro ni suruh support member kann so maka dengan itu aku pun join lah contest dia walaupun aku bukan member dia (kahkah ayat jahat nok) (gurau-gurau) (kita kan member sesama blogger huhu).

Bukan susah pun nak join contest ni, hanya perlu LIKE sahaja fanpage blog Ijat. Tu aje syaratnya. Oh eh lupa pulak, buat entry sekali, senang hati dan masa tekan aje banner dia kalau nak join. Sekian.

Comments

Post a Comment

Popular Posts